Atsiliepimai
Aprašymas
Leidinyje aprašomos maisto gaminių juslinės savybės (išvaizda, kvapas, skonis, tekstūra) ir jų vertinimo metodologija, juslinės analizės atlikimo sąlygos, fiziologiniai ir psichologiniai vertinimo veiksniai, nagrinėjami pagrindiniai tarptautinėje praktikoje taikomi juslinio vertinimo metodai, vertintojų atrankos ir mokymo būdai. Mokomoji knyga skirta maisto technologijos ir inžinerijos bakalauro studijų studentams. Leidinys gali būti naudingas maisto mokslo ir maisto produktų technologijos magistrantams, studijuojantiems modulį „Naujų maisto produktų kūrimas", taip pat maisto pramonės specialistams, dirbantiems maisto produktų kokybės kontrolės ir naujų gaminių kūrimo srityse.
Leidinyje aprašomos maisto gaminių juslinės savybės (išvaizda, kvapas, skonis, tekstūra) ir jų vertinimo metodologija, juslinės analizės atlikimo sąlygos, fiziologiniai ir psichologiniai vertinimo veiksniai, nagrinėjami pagrindiniai tarptautinėje praktikoje taikomi juslinio vertinimo metodai, vertintojų atrankos ir mokymo būdai. Mokomoji knyga skirta maisto technologijos ir inžinerijos bakalauro studijų studentams. Leidinys gali būti naudingas maisto mokslo ir maisto produktų technologijos magistrantams, studijuojantiems modulį „Naujų maisto produktų kūrimas", taip pat maisto pramonės specialistams, dirbantiems maisto produktų kokybės kontrolės ir naujų gaminių kūrimo srityse.
Atsiliepimai